Slimmiccino tuoksuu paratiisilta

» "Kun avasin Slimmiccino-annospussin, tuoksu oli huumaava - se tuoksui niin hyvältä, niin houkuttelevalta, makealta ja miellyttävältä!"

Slimmiccino valloittaa jopa kahvin ystävät ja syystä - se tuoksuu hyvältä, maistuu vielä paremmalta ja auttaa samalla pitämään linjat kurissa. Emme kerro siitä yksinämme - tyytyväiset asiakkaamme kertovat sen myös! Lue alta mitä he sanovat ...

Andreja jäi sanattomaksi

"Kahvin ystävänä ensimmäinen kokemukseni Slimmiccinosta - rehellisesti sanoen - jätti minut sanattomaksi. Luulin, että siinä ei olisi kahvin makua, että ei olisi sitä vahvaa aromia, että se olisi kaikkea muuta kuin " todella" kahvia. Mutta kävi ilmi, että olen väärässä - se on herkullista!

Pidän sitä parempana kuumana, mutta se on myös erittäin hyvää kylmänä, jääkahvissa, etenkin kuumina kesäpäivinä. En koskaan pysähdy paikoilleni, elämäni on erittäin nopeatahtista, joten nopea valmistus merkitsee minulle paljon. Siksi rakastan otamukaan-kahvia. Se auttaa minua pysymään keskittyneenä, keskittymään ja ylläpitämään korkeat energiatasot. En epäröi suositella sitä!"

Mojca rakastaa sen tuoksua ja hemmottelee itseään

"Nopean ja uuvuttavan elämäntahdin takia aloin huomata, että minulta puuttui energiaa . Jopa hyvät unet eivät auttaneet minua enää. En muista koska viimeksi heräsin hymyillen.

Koska haluan hemmotella itseäni maitokahvilla joka aamu, se on saanut minut innostumaan löytämästäni Slimmiccinosta vaihtoehtona - siinä on juuri oikea kahvin maku ja aromi. Tuoksu on todella ilmiömäinen!

Nyt olen sekä fyysisesti että henkisesti valmistautunut paljon nopeammin päivän velvoitteisiini. Ja toinen suuri etu: koska annospussit on pakattu erikseen, laitan sen vain laukkuuni ja otan sen mukaani minne tahansa. Se on erittäin kätevää! "

Tjasa tuntee olonsa hyväksi, keskittyneeksi ja täydeksi energiaa

"Kun avasinSlimmiccino annospussin, tunne oli huumaava - se tuoksui niin hyvältä, niin houkuttelevalta, makealta ja miellyttävältä! Tein ensimmäisen kupin ja maku ei todellakaan pettänyt. Olen tottunut kahviin eri valmistajilta, eri puolilta maailmaa, ja Slimmiccinon maku on yksi parhaista. Kahvin maku ei ollut mielestän liian vahva, se on pikemminkin sekoitus aromeja, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti.

Juon yleensä kahvia aamulla, jota epäilemättä seuraa toinen ja toinen kuppi koko päivän ajan, mutta koska nykyään käytän Slimmiccinoa, se ei ole enää tarpeen. Olen tiennyt guaranasta, joka on yksi Slimmiccinon tärkeimmistä aineosista, ja käyttänyt sitä jo usean vuoden ajan, ja pidän siitä, koska en tunne, että se painaisi vatsassani, kuin tapahtui normaalin kahvin kanssa. Päivän aikana minusta tuntuu hyvältä, keskittyneeltä, täynnä energiaa. "

Mitä Slimmiccino tarkalleen tekee?

Tämä hieno sekoitus kahvia, sikuri-inuliinia, garcinia-uutetta, vihreää kahvi-uutetta ja guarana-uutetta auttaa sinua:

  • Lopettamaan liiallisen syömisen ja hillitsemöön nälkää,
  • Välttämään uusien rasvavarastojen muodostumista,
  • Saamaan virtaa ilman hermostuneisuutta.

Lisäksi se on sokeriton ja ilman keinotekoisia aromeja ja siinä on vain 8 kaloria kuppia kohti!

Saatat olla kiinnostunut