Hyvä selluliitti, pyydän mene pois heti! 

Niin paljon kuin aina odotammekin kesää, uskomattomat 85% naisista kokevat omaavansa ylimääräistä rasvaa ja selluliittia, tehden vähemmän peittävien vaatteiden kaudesta kaikkea muuta kuin odotetun. 

Sinäkin olet ehkä jo miettinyt, että seuraavaa: Onko olemassa tapaa tähdätä ja vähentää itsepäistä rasvaa vatsassani, lantiollani, reisissäni ja pakaroissani? 

Käsitelläksemme ongelmaa ja auttaaksemme sinua löytämään tapoja, jotka estävät rasvan kertymistä ja vähentävät selluliitin näkyvyyttä, selvennetään ensin, että jopa hoikat ihmiset kärsivät tästä.

Mikä aiheuttaa selluliittia?

Tiedeyhteisö ei ole päätynyt yhteen oikeaa vastaukseen, mutta näyttää siltä, ​​että selluliitti johtuu rasvan kertymisestä ihon alleIhon ja lihaksen väliset kollageenikuidut erottavat alla olevan rasvan useisiin taskuihin . 

Vaikka se ei ole haitallista, meillä on taipumus ajatell. että tämä epätasainen, möykkyinen iho ei näytä kauniilta . 

Naisilla on enemmän selluliittia kuin miehillä

Etenkin naiset, johtuen erilaisesta rasvan, lihaksen ja sidekudoksen jakautumisesta kehossa, haluavat päästä eroon selluliitista kun sitä alkaa ilmestyä 25 ikävuoden kieppeillä, sillä se on paljon näkyvämpää naisilla kuin miehillä.

Valitettavasti on muitakin tekijöitä kuin ikääntyminen, joilla on roolinsa tässähormonit, huono ruokavalio, kertyneet toksiinit, ylipaino ja geenit voivat aiheuttaa muhkuroita ja kuoppia ihossa.

Kaikki nämä tekijät voivat yhdistettynä tehdä rasvan kertymisen näkyvämmäksi. Tuttu kuoppainen ihon ulkonäkö on valmis! 

Kuinka hoidan tai vähennän selluliittia?

Taianomaista selluliitintuhoajaa ei ole vielä löydetty ja rasvasoluja on edelleen ihon alla, mutta asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että on olemassa useita tapoja, jotka voivat auttaa vähentämään sen näkyvyyttä.

Lääketieteelliset hoidot sivutettuna, suosituimmat kotihoidot, jotka voit sisällyttää ihonhoitorutiiniisi, ovat seuraavat:

Treeni:  Yhdistä aerobista liikuntaa voimaharjoitteluun parhaan tuloksen saavuttamiseksi, koska keho, jossa on enemmän lihasmassaa näyttää ja tuntuu kiinteämmältä. Voit valita askelkyykyistä, penkille nousuista, kyykyistä ja lantion ojennuksista.

Ruokavalio: tee parhaasi  terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion eteen. Jätä prosessoidut ja sokeriset ruoat ja valitse kuitupitoisia aterioita. Vähennä myös alkoholinkulutusta.

Nesteytys:  emme voi korostaa tarpeeksi veden merkitystä, koska se huuhtelee toksiinit pois kehosta, jotka voivat luoda selluliittia.

Lopeta tupakointi:  tupakointi heikentää kollageenin muodostumista, joka on sidekudoksen olennainen osa; heikko kudos tekee selluliitista näkyvämmän.

Bonusvinkki: taistele rasvaa uudella Fat Burning Lotion

Lisänä ylläoleviin ehdotuksiin, lisää SlimJoyn uutuustuote kauneudenhoitorutiiniisi! 

Sen on kliinisesti todistettu lisäävän rasvanpolttoa 60%* ja parantavan ihon kosteutta sekä pehmeyttä, tasaisuutta ja kiinteyttä.

Voiteen tieteellisesti todistettu kolminkertainen vaikutus rasvaa vastaan ​​tekee siitä  harvinaisuuden selluliittivoidemarkkinoilla; se antaa asiakkaillemme välähdyksen toivosta, että ylimääräistä rasvaa lantiolla ja reisissä, itsepäistä vatsarasvaa ja appelsiini-ihoa voidaan viimeinkin hoitaa tehokkaammin. 

Kiitos  SymFit®1617:n, patentoidun ainesosan ja lukemattomien luonnollisien ainesosien, täysin uusi Fat Burning Lotion kattaa kaiken ultimaattisena rasvanpolttajana vähentäen paikallista rasvaa ja selluliittia ongelma-alueita. 

Kokeile, sinulla ei ole mitään menetettävää - ja kiinteä, sileä iho voitettavana! 

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat erota verkkosivulla kuvatusta.

Tuotteita sinulle

Antiselluliitti
-45%
Erikoishinta 29,90 € Normaalihinta 54,79 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut