Koska rasvansitojien käyttö on hyvä idea painoa pudottaessa?

Lyhyt vastaus on: se riippuu. Lue lisää ja opi kuka hyötyy rasvansitojista eniten ja koska rasvansitojien ottaminen ei ole sinulle paras vaihtoehto.

Ja yleensäkin, mikä on rasvansitoja?

Rasvansitojat ovat innovatiivisia lisäravinteita painonpudotukseen, jotka auttavat sinua poistamaan ruoan rasvoja ja siten vähentämään kalorien saantia . Rasvansitojan päätehtävänä on sitoutua vatsassa ruokarasvoihin ja muodostaa geeli, joka poistuu kehosta sulamatta.

SlimJOY FatEliminator - rasvansitojan

on osoitettu sitovan jopa 28% nautituista rasvoista. Tämä tarkoittaa, että syödessäsi ateriaa, melkein kolmasosa kulutetusta ruoan rasvasta poistuu kehosta sulamatta, mikä vähentää kalorimäärää.

Kuinka tämä auttaa painonpudotuksessa?

Luultavasti tiedät, että proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen kaloriarvo on erilainen grammaa kohti.

  • 1 g hiilihydraattia = 4 kcal
  • 1 g proteiinia = 4 kcal
  • 1 g rasvaa = 9 kcal

Koska kalorivaje on tärkein tekijä kaikissa dieeteissä, kulutettujen rasvojen määrän vähentäminen voi olla tehokas tapa muokata kehon painoa (koska niiden kalorimäärä on yli kaksinkertainen verrattuna muihin makroravinteisiin) Rasvansitojat vähentävät imeytyvien kalorien määrää , koska niiden vaikutuksesta merkittävä määrä rasvasta ei sula aterian yhteydessä. Tämän suoran ja ilmeisen edun lisäksi rasvansitojat säätelevät myös verensokeria , mikä voi epäsuorasti vähentää välipaloja aterioiden välillä.

Kuka hyötyy eniten rasvansitojista painoa pudottaessa?

Koska rasvansitojat vaikuttavat ruoan rasvaan, tämäntyyppiset tuotteet eivät tietysti tee sinulle mitään, jos ruokavaliosi on jo erittäin vähärasvainen. Rasvansitojien vaikutus on suurin, kun kulutamme normaalin tai suuren määrän ravintorasvoja.

Suosittelemme seuraamaan kalorien ja makroravinteiden kulutusta tarkalleen ilmaisella nettisovelluksella (tarjolla on monia), jotta saat selville kuinka paljon rasvaa syöt. Tämä antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka paljon rasvaa todella syöt ja kuinka paljon voit vähentää kalorien määrää käyttämällä rasvansitojia.

Muista – rasvaa ei ole vain öljyissä, voissa, pähkinöissä, siemenissä ja rasvaisissa hedelmissä. Sitä löytyy myös useimmista eläintuotteista, jopa vähärasvaisesta lihasta.

Jos syöt keskivertomäärän kaloreita (ravitsemusterapeutit määrittelevät sen yleensä 2000 kcal:iin) ja tyypillisen länsimaisen ruokavalion mukaisesti, saat noin 34% kaloreista rasvasta. Tämä tarkoittaa, että saat 680 kcal päivittäin pelkästään rasvasta! Lyhyellä matikalla: SlimJOYn rasvansitoja Fat Eliminator, joka poistaa jopa 28% ruokavalion rasvasta, voi auttaa sinua luomaan 190 kcal:n alijäämän! Varmista vain, että otat sen heti aterian jälkeen, silloin se on tehokkain.

Kuinka lisätä rasvansitojien tehoa?

Nyt tiedät, miten rasvansitojat toimivat syömäsi rasvan kanssa. Muista, että tämäntyyppiset lisäravinteet eivät vaikuta kehon rasvaan - rasvaan, joka on jo varastoitunut energiaa varten. Toisin kuin rasvansitojat, rasvanpolttajat toimivat kehon rasvassa. Kofeiinin, vihreän teen ja muiden aineiden, kuten stimulanttien, ansiosta rasvanpolttajat nopeuttavat aineenvaihduntaamme, mikä saa meidät kuluttamaan enemmän kaloreita käyttämällä rasvavarantoja nopeammin. Jos haluat laihtua nopeasti, laadukkaan rasvanpolttajan yhdistäminen rasvansitojaan on erinomainen idea. Jos yrität myös lisätä säännöllistä fyysistä aktiivisuutta, nukkua tarpeeksi ja syödä terveellisesti, tulokset näkyvät paljon nopeammin kuin pelkästään dieetillä.

Kokeile SlimJOYn rasvansitojaa, joka eliminoi jopa 28%* rasvasta

FatEliminator on ensimmäinen SlimJOYn rasvansitoja. Tähän asti emme olleet löytäneet tarpeeksi hyviä ainesosia ilman markkinoilla olevien vastaavien tuotteiden heikompia puolia. Halusimme tarjota sinulle tehokkaamman rasvansitojan (jotkut markkinoilla olevat tuotteet ovat tehokkaita vain, jos syöt jopa 6 pilleriä päivässä) ja onnistuimme lopulta siinä. Virkistävän juoman muodossa oleva SlimJOY FatEliminator toimii käyttämällä sitä vain kahdesti päivässä! Toinen suuri rasvansitojamme salaisuus on se, että se sisältää myös tukevia aineita, jotka ovat helposti sulavia, mutta erittäin tehokkaita poistamaan rasvaa kehosta. Ne parantavat ruoansulatusta, poistavat turvotusta ja tukevat maksan terveyttä.

*[Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Tuotteita sinulle

RASVASIEPPARI
-50%
Erikoishinta 19,90 € Normaalihinta 39,80 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut