Rasvaa polttava juoma

Lasillisella tätä virkistävää trooppista juomaa ennen treeniä tai lounaan jälkeen voit polttaa rasvaa nopeammin. Lue miksi!

Rasvanpoltto

Olet varmasti kuullut ruoista, jotka polttavat rasvaa. Nämä ovat ruokia, jotka käyttävät termogeneesiä stimuloimaan aineenvaihduntaa - prosessia, jossa keho tuottaa lämpöä ja polttaa rasvaa.

Yksi parhaista rasvaan polttavista aineista on ehdottomasti papaija. Se on ihanan makuinen ja tuoksuinen, houkuttelevan värinen ja sen ytimessä piilee ainesosa nimeltä papaiini, jolla on erittäin myönteisiä vaikutuksia kehoomme. Sen monista eduista keholle tunnetaan melko hyvin, joista tärkeimmät ovat seuraavat:

  • huolehtii terveestäja säännöllisestäruoansulatuksesta,
  • se on runsaskuituinen, joka vähentää kolesterolin imeytymistä veressä,
  • on erinomainen diureetti ja antioksidantti, vähäkalorinen,
  • auttaa ummetuksessa: kuitu on paras apu ummetukseen.Kuten jo mainittua, papaija sisältää paljon kuitua, joka auttaa normaalissa suoliston toiminnassa,
  • sisältää A, C ja B vitamiineja ,kalkkia, rautaa, ja fosforia.

Papaijan vaikutus rasvan hajoamiseen

Papaija sisältää ainesosaa, jota kutsutaan papaiiniksi, jolla on tunnettuja rasvanpoltto-ominaisuuksia. Tämä ainesosa todella nopeuttaa ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa, koska se hajottaa ravintoproteiineja, kun ne saavuttavat vatsamme.

Papaijalla on diureettisia ja selluliitinvastaisiavaikutuksia. Se sisältää orgaanisia happoja, jotka myös torjuvat tehokkaasti nesteen kertymistä, mikä on pääasiallinen syy selluliittiin. Kun selluliitti saavuttaa kudoksille haitalliset arvot, se voi aiheuttaa pinnallista tulehdusta, mikä on syynä appelsiininkuori-ihon ulkonäköön.

Kaikki yhdessä juomassa

Kaikki nämä ominaisuudet löytyy uudesta rasvanpolttojuomastamme FatBurn EXTREME. Tämä herkullinen ananasjuoma sisältää 1000 mg markkinoiden puhtainta L-karnitiinia Sveitsistä, joka auttaa pitämään energiatasot korkealla. 1000 mg L-karnitiinin lisäksi 1 juoma sisältää myös 1000 mg mate-teetä ja 700 mg guarana.

Juomalla on termogeeninen vaikutus, koska sen sisältämät 3 pääainesosaa nostavat kehon sisäistä lämpötilaa ja nopeuttavat rasvan sulamista FatBurn EXTREME.

Tuotteita sinulle

RASVANPOLTTAJA
-50%
Erikoishinta 24,99 € Normaalihinta 49,80 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut