Petra: "Saavutin unelmavartaloni!"

Tiedätkö kuinka toukasta kuoriutuu kaunis perhonen? Petra sanoo, että tämä oli hänen kokemuksensa SlimJOY-tuotteista - ja muutos tapahtui ulkoa JA sisältä. Tämä on hänen tarinansa.

"Jonkin aikaa sitten  minulla oli tilaisuus testata SlimJOY-tuotteita. Koska olin aloittanut liikunnan myös hiljattain ja kesä oli lähestymässä, olin innoissani, että voin sisällyttää nämä tuotteet rutiiniini.""

Hyvästi, ylimääräinen rasva

Petra kertoi meille, että hän tiesi kyllä aina, ettei ole olemassa sellaista taikajuomaa, joka saisi hänet laihtua yön yli, ja hän otti tehtävänsä hyvin vakavasti. 

"Aloin harrastaa liikuntaa 3 kertaa viikossa ja muutin ruokavaliotani. Käytin SlimJOY-tuotteita auttaakseni kohdentamaan ylimääräisen rasvan polton pakaroihin ja reisiin. Huomasin myös, että minulla oli vähemmän ruoanhimoja, etenkin sokerinhimoja."

Petra tiesi, että ne muutamat viimeiset kilot lähellä tavoitepainoa ovat niitä vaikeimpia. Hän pysyi kuitenkin realistisena ja asetti itselleen selkeät tavoitteet: "En oikeastaan ​​aikonut laihtua, halusin puuttua pakaroihini ja reiteihini sisältyviin rasvakudoksiin ja onnistuin saavuttamaan tavoitteeni kuukauden sisällä!"

6 cm* vähemmän suurimmalla ongelma-alueella

a tässä ovat hänen muutoksensa lopulliset tulokset:

"Kuukaudessa  kavensin reisieni ympärystä 5 cm, 6 cm pakaroista ja 5 cm vatsan ympäryksestä. Jos sinulla on selkeä tavoite ja pysyt keskittyneenä, sinäkin pystyt siihen!"

Mikä teki eron?

SlimJOYn tuotevalikoima oli avainasemassa! Petran suosikki on Slimmiccino, herkullinen kahvijuoma, joka tehostaa painonpudotusta, antaa energialatauksen, kiihdyttää rasvanpolttoa ja vähentää ruoanhimoja. 

Hän käytti treenatessa L-Carnitine Pure 1000 shotteja: "Otin yhden ennen treeniä ja se sai minut hikoilemaan enemmän. Käytin myös Shake'n'Shapea, joka oli mahtava herkullisen jäätelön tekemiseen tai proteiinilettuun."

Petra on huomannut olevansa vähemmän turvonnut sen jälkeen kun hän on käyttänyt tuotteitamme. "Erityisesti kamppailin turvotuksen kanssa kuukautisten aikana ja nämä tuotteet ovat auttaneet niin paljon!"

Mikä on avain onnistumiseen?

Painonpudotuksen tehostus, fyysinen aktiviteetti, kehonpuhdistus ja ylimääräisen nesteen poisto. SlimJOYn laajasta tuotevalikoimasta jokainen voi löytää tiensä täydelliseen muodonmuutokseen tai yksinkertaisesti parantaa hyvinvointiaan. 

Tuotteita sinulle

RASVANPOLTTOKAHVI
-65%
Erikoishinta 6,90 € Normaalihinta 19,99 €
Katso tuotetta
RUOANHIMOJEN KONTROLLOINTI
-33%
Erikoishinta 19,99 € Normaalihinta 29,90 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut