4 syytä lisätä MCT:tä päivittäiseen rutiiniin

Monet haluavat laihtua muutaman kilon, mutta samalla tuntea olonsa kylläiseksi aterian jälkeen ja pitää energiatasot korkealla koko päivän ... Tämä voi kuulostaa tutulta!

Jos näin on, MCT-öljy on juuri oikea valinta! Se on erittäin tehokas ravintolisä jokapäiväiseen elämään, joka auttaa polttamaan enemmän rasvaa - ja paljon nopeammin! Ketoruokavaliossa MCT on välttämätön työkalu ketoositilan saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Joten mikä on MCT?

MCT on lyhenne keskipitkäketjuisista triglyserideistä. MCT-öljyt (voivat olla myös jauheena) ovat puhtaita tyydyttyneitä rasvahappoja, jotka yleensä saadaan kookos- tai palmuöljystä. Kehomme ei varastoi MCT-öljyjä kehoon rasvana (MCT ohittaa tämän vaiheen). Sen sijaan ne tulevat heti käytettäväksi energialähteenä ja niillä on monia vaikutuksia:

  • Nostaa energiatasojasi
  • Lisää kestävyyttä
  • Nopeuttaa aineenvaihduntaa
  • Lisää kylläisyyden tunnetta
  • Tukee aivotoimintaa
  • Tukee suoliston terveyttä

Jatka lukemista ja löydät neljä syytä, miksi sinun pitäisi hankkia MCT Coconut Drink tänään!

1. Nopeampi laihtuminen

Jos haluat laihtua, tulet pitämään tästä todella: tutkimus on osoittanut, että MCT-öljyt voivat nopeuttaa rasvan ja kalorien polttamista riippumatta siitä, mitä ruokavaliota noudatat. Se toimii parhaiten keto-ruokavalion kanssa, koska MCT-öljyt auttavat kehoa saavuttamaan ja ylläpitämään ketoositilan, nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa.

2. Parempi kestävyys

Haluatko pystyä kestämään pidempään ja treenaamaan intensiivisemmin? Tietysti haluat. MCT auttaa lisäämään kestävyyttä, mutta miten? MCT: tä voidaan käyttää energialähteenä, mikä säästää lihasten glykogeenia. Mitä tämä tarkoittaa? Pystyt harjoittelemaan pidempään ja intensiivisemmin, koska pidät myös lihasten energiavarat kestävät pidempään.

3. Ruokahalun hallinta

Jos yrität laihtua ja tunnet, että energiasi vähenee jatkuvasti, MCT on täydellinen valinta sinulle! Tuottaen ketoneja ne antavat pidemmän kylläisyyden tunteen, koska ketonit estävät greliiniä - hormonia, joka lisää ruokahalua. Tulokset? Enemmän energiaa, kylläisyyden ja tyytyväisyyden tunne myös pienemmillä annoksilla.

4. Parempi aivotoiminta

aamulla ennen aamiaista, se pitää sinut keskittyneenä ja hereillä koko päivän. Herää MCT: n avulla!

 

Mistä MCT:tä löytyy?

MCT:tä puhtaassa muodossaan ei ole luonnossa, mutta sitä voidaan uuttaa ja puhdistaa. Teimme näin ja yhdistimme sitä herkulliseen kookosjuomaamme: SlimJOY MCT Coconut Drink puhtaalla kookos MCT-öljyllä. Se imeytyy erittäin nopeasti ja alkaa toimia heti! !

Se auttaa nopeuttamaan painonpudotusta ja polttamaan enemmän rasvaa!

Koska se on jauheena, se on erittäin kätevä ja helpommin sulava kuin MCT öljymuodossa.

Tuotteita sinulle

RASVANPOLTTAJA
-50%
Erikoishinta 26,90 € Normaalihinta 53,80 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut