Lempihameeni jäi löysäksi kahdessa viikossa!

Huippukokki Alma Rekić on tunnettu Slovenian ravintolapiireissä, mutta suurimmalle osalle hän tuli tunnetuksi MasterChef Slovenia tv-sarjassa. Kuka olisi uskonut, että jopa tällainen huippukokki himoitsee epäterveellistä ruokaa! Ja se johti ylimääräisten kilojen kertymiseen, joista hän ei pystynyt mitenkään pääsemään eroon. Kunnes hän aloitti SlimJOYn WaterOut -juoman käytön aamuisin.

"Minulla on ollut samanlaisia ​​ongelmia kuin monilla muilla naisilla. Minua vaivasivat ylimääräiset kiloni ja kamppailin koko ajan turvotuksen kanssa , " Alma sanoo. Tähän on kaksi pääsyytä: toisaalta häntä houkuttelevat kulinaariset, mestarimaiset taideteokset joita hän luo päivästä toiseen ja toisaalta hän huomaa olevansa syömättä melkein mitään koko päivän , koska hän on koko ajan kiireessä.

"Kun rauhotun illalla, pikaruoanhimo iskee"

Kun adrenaliini laukeaa hänen päivittäisten sitoumustensa jälkeen, nälkä iskee , mikä kuten Alma toteaa, aina johtaa samanlaisiin ruokiin: kaloripitoisiin ja rasvaisiin . "Esimerkiksi, pidän myös valkoisesta leivästä lauantaimakkaralla."

Monien sitoumustensa vuoksi hänellä on vähän aikaa ja energiaa: " Liikunta oli viimeinen asia mielessäni! ". Liikunnanpuute tarkoittaa, että aineenvaihdunta hidastuu ja ylimääräisiä kaloreita ei kuluteta. Usein syynä turvotukseen on fyysisen aktiivisuuden puute sekä epäsäännöllinen ja epätasapainoinen ruokavalio, joka on myös rasittanut Almaa.

"Join vähemmän vettä, etten tuntisi itseäni niin turvonneeksi"

"Paitsi kilot, myös turvotus häiritsi minua. Siksi join vähemmän, koska olin huolissani siitä, että neste saa minut paisumaan. Virhe! Minusta tuntui vain pahalta." Alma, jolla oli jo positiivinen kokemus Sensilab-tuotteista, päätti kokeilla painonpudotusta uudella SlimJOY-tuotteella - WaterOut-juomalla. Se on joka-aamuinen juoma, joka auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä päivän aikana.

"Halusin nopeita tuloksia - tämä on ainoa tuote, joka auttoi minua"

"Halusin nopeita tuloksia koska jos en saa niitä, motivaationi laskee nopeasti. Halusin päästä eroon turvotuksesta, ylipainosta ja pahoinvoinnista mahdollisimman pian.

"Lempihameeni jäi löysäksi kahdessa viikossa"

Alma oli innoissaan, kun hän tunsi olonsa huomattavasti vähemmän turvonneeksi muutaman päivän kuluttua*."Lempihameeni jäi löysäksi kahdessa viikossa! Tuolloin painoin 2,5 kiloa vähemmän* ja olin innoissani siitä, että olin pudottanut painoa eniten vyötäröltä. " Kuten Alma mainitsee, että WaterOut on ainoa tuote, joka on auttanut häntä niin "lyhyessä ajassa".

"Nyt käytän WaterOutia joka päivä, koska tunnen, että joka päivä teen jotain kehoni hyväksi."

Alma ei voi enää kuvitella päivää ilman WaterOutia, joka auttoi häntä pudottamaan 7 kiloa kahdessa kuukaudessa ja 9cm vyötäröstään.**. "On ilo nähdä, että kilot laskee ensin nopeasti ja sitten vähitellen, mutta varmasti . Muutos näkyy eniten vyötäröllä, turvotus on nyt ohi, ruoansulatus toimii. Minusta tuntuu hyvältä!"

*[Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Tuotteita sinulle

POISTA YLIMÄÄRÄISTÄ NESTETTÄ
-67%
Erikoishinta 19,90 € Normaalihinta 59,80 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut