Kilot vain karisivat

“Olen ammatiltani sairaanhoitaja. Tämän takia usein minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa syödä kuten pitäisi. Lopputuloksena kilot alkoivat kerääntyä ja tunsin oloni turvonneeksi koko ajan. ” 30-vuotias Petra kuvailee kamppailuaan painonsa kanssa. Koska hän halusi nopeita tuloksia, hänen hyvä ystävänsä suositteli hänelle uusia diureettisia WaterOut Strong NIGHT-kapseleita, jotka nopeuttavat painonpudotusta.

“Olen kamppaillut painoni ja laihdutuskuurien kanssa suurimman osan elämästäni –kuten useimmat naiset ” hän selittää. “ Minulla on kiireinen aikataulu eikä aikaa syödä kunnolla töissä, mikä hitaasti johti kilojen kerääntymiseen.”

“En tuntenut oloani hyväksi, olin turvoksissa ja väsynyt koko ajan.”

Petra, joka opiskelee samalla, tiesi ettei hän voisi odottaa löytävänsä enemmän aikaa aterioille lähitulevaisuudessa. Mutta hän myös tiesi, että hänen täytyisi tehdä asialle jotain. “Ylimääräinen paino todella vaikutti elämääni: en tuntenut oloani hyväksi, olin koko ajan turvoksissa, väsynyt ja huonossa fyysisessä kunnossa.”

Tämä näkyi varsinkin kun hän päätti ottaa tauon kaikesta ja lähteä patikoinnille. “Kun tarvitsen aikaa itselleni, pakenen luontoon ja vaellan mäkimaastossa. Mutta kun huomaat haukkovasi henkeä, patikointi ei tunnu niin hyvältä.”

“Tarvitsen jotain, joka toimii heti tai menetän motivaationi”

Petra päätti kokeilla WaterOut Strong NIGHT-kapseleita, joita hänen ystävänsä suositteli. “Hän kertoi minulle, että ne toimivat nopeammin kuin mikään muu mitä hän oli kokeillut. Tarvitsin jotain nopeaa ja yksinkertaista tai muuten motivaationi ei kestäisi – tunnen itseni sen verran hyvin.”

Petra rakasti tuotetta: “Vaikka olin kuullut paljon hyvää WaterOut-kapseleista, olin silti tyrmistynyt: ensimmäiset tulokset näkyivät niin nopeasti!”

“Numero vaa’alla oli yksinkertaisesti inspiroiva”

Petra oli huojentunut eniten kun hänen turvotuksensa katosi. Mutta hän oli erityisen riemastunut kun hän huomasi, että hänen työasunsa ei ollut enää tiukka. “Nämä käsin kosketeltavat tulokset antoivat minulle voimaa jatkaa! Tunsin kuinka vartalostani tuli kevyempi, viimein vapaa nesteestä. Kilot putosivat. Minulla oli mahtava olo”

Sen lisäksi, että hän ei ollut enää pöhöttynyt ja turvoksissa, hänen ruoansulatuksensa parani myös. “Siitä on aikaa kun viimeksi tunsin, että mikään auttaisi niinkuin sen pitäisi. Se on upea tunne.”

Petra suorastaan rakastaa WaterOut-kapseleita, hänen liittolaistaan painoa vastaan taistelussa: “Tämä kokemus on muuttanut elämäni paremmaksi,olen täynnä elämää ja olen alkanut käyttämään vaatteita joihin en ole mahtunut vuosiin! Olen nyt täynnä itsevarmuutta!”

Saatat olla kiinnostunut