On vaikeata myöntää, että vuodet vierivät ja vaikuttavat aineenvaihduntaamme.

On vaikeata myöntää, että vuodet vierivät ja vaikuttavat aineenvaihduntaamme. Ikääntyessämme on vaikeampaa ylläpitää painoaan tai pudottaa sitä. Menetämme myös kehon ja ihon kiinteyttä. Aineenvaihdunta hidastuu ja yhtäkkiä kilot kertyvät sitä huomaamatta. Lisäksi keho lakkaa tuottamasta tiettyjä molekyylejä ja aineita, kuten kollageenia, jotka auttavat ylläpitämään ihon ja elinten kuntoa sekä elastisuutta.

Mutta kaikkea ei ole vielä menetetty. Voimme ikääntyä upeasti, lisäämällä fyysistä aktiivisuutta ja huolehtimalla ruokavaliosta. Siitä huolimatta on välttämätöntä ottaa ravintolisiä, jotka auttavat palauttamaan menetettyjä aineita, kuten hydrolysoitua kollageenia, kompensoimaan kehomme puutteita ja auttamaan kehoamme ylläpitämään joustavuuttaan ja koostumustaan.

On tärkeää tietää, miten kollageeni toimii ja millainen tyyppi on paras toivottujen vaikutusten saamiseksi, koska kaikki kollageenikoostumukset tai -tyypit eivät toimi samalla tavalla. Jatka lukemista, koska kerromme kollageenin hyödyistä ja mikä on paras tapa käyttää sitä nähdäkseen sen vaikutukset. Kerromme sinulle! 

Mitä on kollageeni ja miten se toimii?

Kollageeni on molekyyli esiintyy elin ja sen tärkein tehtävä on on ylläpitää joustavuus, pito ja vastus eri kudosten ja elinten , kuten ihon, nivelten, luut ja rustot.

Ikääntyessämme aineenvaihduntamme kapasiteetti vähenee samoin kuin kollageenintuotantomme, joten menetämme ihon joustavuutta ja lujuutta. On arvioitu, että 40-vuotiaasta lähtien menetämme yhden prosentin kollageenia vuosittain. Siksi on tärkeää ottaa kollageeniaravintolisänä pitääksemme itsemme terveinä ja elinvoimaisinaHydrolysoitu kalakollageeni on tehokkain, koska se on puhtainta ja imeytyy parhaiten kehoon. Jos etsit parasta kollageenia, kalakollageeni on yleensä se, joka tarjoaa eniten hyötyjä.

Kuinka käyttää kollageenia parhaiden vaikutusten saavuttamiseksi

Tärkein tekijä kollageenia käyttäessä ei ole niinkään sen alkuperä, mutta siinä käytetty tekniikkaa parantamaan sen ominaisuuksia, saamaan siitä esiin paremman vaikutuksen. Hydrolysoidun kollageenin on osoitettu olevan tehokkain, koska se käy läpi läpikotaisen puhdistusprosessin, joka jakaa siinä olevan proteiinin ja helpottaa aminohappojen ja peptidien uuttamista, mikä auttaa saavuttamaan parempaa kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Hydrolysoitu meren kollageeni, jota esiintyy pääasiallisesti kaloissa, antaa parhaimman hyödyn. Se on paras ihon ja kehon muiden elinten kollageeni, joka pitää ne joustavina, kestävinä ja lujina torjumaan paremmin ajan kulumaa.

Painonpudotus ja ihon joustavuuden palautus

SlimJoyn COLLAGEN Night Burner on erittäin tehokas tuote torjumaan kollageenin menetystä ihosta ja vielä enemmän: se auttaa sinua pudottamaan painoa nukkuessasi! Se on ensimmäinen laatuaan markkinoilla ja vallankumouksellisen reseptinsä ansiosta se pystyy ratkaisemaan kaksi ongelmaa yhdellä kertaa - taistelun ikääntymistä vastaan ​​ja aineenvaihdunnan stimuloinnin rasvan polttamiseksi, kun nukumme yöllä.

COLLAGEN Night Burner sisältää Naticol®ia, korkealaatuista tyypin I kollageenia, jota 90% kehomme kollageenista on. Se on hydrolysoitu kalakollageeni, mikä tarkoittaa, että se sisältää erittäin hyvin imeytyviä peptidejä, joilla on kliinisesti todistettuja ikääntymistä hidastavia ja kiinteyttäviä vaikutuksia.

COLLAGEN Night Burner on todistettu vähentävän ryppyjä 16,5%* ja auttavan palauttamaan ihon kollageenitasot tuoden takaisin sen sileyden ja kiinteyden. Toisin kuin muut kollageenit, joissa on epämiellyttävä kalan maku, se on erittäin miellyttävä juoda sen mansikan maun vuoksi. 

SlimJoyn hydrolysoituun kollageeniin on myös lisätty Sunphenon® 90D:tä, joka on ainutlaatuinen vihreän teen uutepatentti, joka stimuloi termogeneesiä eli rasvan polttamista energian tuottamiseksi, mikä auttaa kehoamme kuluttamaan kaloreita myös levossa. Se on myös kofeiiniton, joten se ei aiheuta unettomuutta tai unihäiriöitä. Se on  100% puhdasta, mikä tarkoittaa, että käytät erittäin tehokasta ja turvallista ravintolisää.

Joten nyt tiedät, aloita huolehtiminen itsestäsi viimeistään 20 ikävuoden jälkeen ja huomaat vaikutukset. Varmista, että palautat kehosi menettämän kollageenipitoisuuden, ja torju iälle tyypillistä painonnousua korkealaatuisilla ravintolisillä, jotka perustuvat luonnollisiin ainesosiin, kuten hydrolysoituun kalakollageeniin ja COLLAGEN Night Burnerin vihreän teen uutteeseen. Et tule katumaan sitä.

Ajankulkua ei voi estää, mutta voit viivästyttää sen vaikutuksia ja saada kehosi ja ihosi näyttämään elinvoimaisemmalta ja terveemmältä.

*Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin.

Saatat olla kiinnostunut