Juliana: "Minulla oli 30 päivää aikaa ..."

"Halusin laihtua ennen häämatkaani Kuubaan. SlimJOYn tuotteiden avulla tein sen ! "

Hei! Olen Juliana, olen ollut SlimJOYn asiakas jo muutaman vuoden ajan ja nyt olen myös innokas SlimJOY Portugalin toimittaja . Rakastan työskentelyä niiden tuotteiden kanssa, jotka mahdollistivat elämänmuutokseni ja edelleen jatkavat positiivisena osana elämääni. Olen nähnyt tuotteiden vaikutuksen kehossani, ne tuottavat minulle lukuisia myönteisiä tuloksia .

*[ Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painonpudotuksen kannalta on tärkeää syödä hyvin ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Olen kärsinyt jojo-efektistä 20-vuotiaasta lähtien. Koko perheeni on ylipainoinen ja rasva kerääntyy helposti, melkein jo pelkästään ruokaa ajattelemalla. Yliopiston aikana karrutin 18 kiloa, raskauteni aikana vielä enemmän - 27 kiloa !!

Ylipaino ei tule koskaan yksin, ainakaan minun tapauksessani, sen lisäksi tuli paljon väsymystä, energian puutetta ja iho-ongelmia. Tuo jatkuva väsymys ja energian puute tekivät matalan mielialan. Ja akne ei katoa jättämättä jälkiä kasvoille.

Elin elämäni jojoillen painavamman ja kevyemmän välillä, ja vaatekaapissa ei ollut enää tilaa erikokoisille vaatteille kaikkina eri vuodenaikoina: - vaatteet Julianalle 53 kiloisena, Julianalle 60 kiloisena, Julianalle 68 kiloisena! Olin kyllästynyt pudottamaan painoa ja sitten taas saamaan sen takaisin, laihduttaa ja kerätä painoa taas! Tämä noidankehä jatkui 15 vuotta!

Muutos - "Äitini kertoi minulle, että hän oli pudottanut 10 kiloa" *

Kuulin SlimJOYsta ja sen hyödyistä äidiltäni. Hän oli onnistunut pudottamaan yli 10 kiloa* ja halusin tietää mitä hän oli tehnyt! Hän vastasi: "Käytän SlimJOYta ja otan ruokalusikallisen pähkinäöljyä joka aamu."

Päätin kokeilla sitä! Halusin laihtua ... Olin juuri ostanut lentoliput Kuubaan. Tykkään matkustaa ja tämä matka oli erityinen - häämatkani! Kun menin naimisiin, emme voineet matkustaa pian opintojeni takia, joten lykkäsimme matkaa.

Aloitin käyttämällä SlimJOY-kapseleita ja välillä paastosin. Aamiaisella söin runsaimman ateriani. Vaihdoin leivän kulhoon puuroa hedelmillä. Lounaalla korvasin pastan ja valkoisen riisin keitetyillä bataateilla.

*[ Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painonpudotuksen kannalta on tärkeää syödä hyvin ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Tulokset - "Vain yhden kuukauden aikana pudotin 6 kiloa!" *

Vain yhden kuukauden aikana pudotin 6 kiloa* ! Käyttäessä SlimJOY-tuotteita sain tuloksia paljon nopeammin. Ilmeisesti innostuin ja sain motivaatiota jatkaa. Ensimmäisinä päivinä huomasin energiatasojen parantuneen ja sen seurauksena mielialan nousun. Ihoni on parantunut, eikä minulla ole enää akneongelmia.

Matka oli upea! Vietimme 22 päivää Kuubassa, vierailimme useissa kaupungeissa ympäri saarta, kuuntelimme ja tanssimme salsaa Havannassa, söimme hyvää ruokaa ja rentouduimme paratiisirannoilla!

*[ Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painonpudotuksen kannalta on tärkeää syödä hyvin ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Palattuani matkalta, SlimJOYsta on tullut toinen elämänkumppanini. Tykkään olla tämän kokoinen, koska näin tunnen oloni paremmaksi! Minulla on paljon enemmän energiaa, minusta tuntuu, että kaikki on paremmin. Yleinen mielialani on parantunut, olen aktiivisempi liikkumaan, juoksemaan ympyrää tyttäreni kanssa, olen rennompi mieheni kanssa

Minulle se on täydellinen elämäntapojen muutos. Elämä, jossa on enemmän laatua ja paljon enemmän hauskaa! Vältän syömästä prosessoituja ruokia ja jatkamme ajoittaista paastoa, mutta eilen kävimme romanttiselal illallisella mieheni kanssa ilman syyllisyyttä! En enää pelkää jojo-efektiä.

Kun aloin työskentelemään SlimJOYlla , aloin myös juoda WaterOutia joka aamu ja tulokset olivat uskomattomia! Vain 3 päivän kuluttua housuni olivat löysemmät.

Tuotteita sinulle

POISTA YLIMÄÄRÄISTÄ NESTETTÄ
-67%
Erikoishinta 19,90 € Normaalihinta 59,80 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut