15 päivän vartalonmuokkaus

Ostitko talven juhlakaudelle uuden mekon, mutta et ole vielä täysin tyytyväinen kuinka se istuu päälläsi? Jos haluat nopeasti muokata sieluettiasi tunteaksesi olosi häikäiseväksi uusissa vaatteissasi, noudata seuraavia viittä vaihetta.

Jos teet alla luetelluista vaiheista päivittäisen rutiinin seuraavaksi 15 päiväksi, näet varmasti ponnisteluidesi tulokset. Aloita nyt saadaksesi vartalonmuodon, jota toivot :

1. Aseta suosikkimekkosi näkyvään paikkaan

Motivoidaksesi itseäsi on aina hyvä pitää tavoite näköpiirissä. Joten laita suosikkimekkosi näkyvään paikkaan nähdäksesi sen aina. Tällä tavalla mekko muistuttaa ponnistella vähän enemmän seuraavien vaiheiden suorittamisessa.

2. Vesi - tärkein painonpudotuksessa

Muista, että vesi on tärkeä neste kehon elintärkeiden prosessien suorittamiseen ja se on myös välttämätöntä painonpudotuksessa. Kun kehosi saa tarpeeksi vettä, parannat myös kykyäsi ajatella, työskennellä, liikkua paremmin ja enemmän, poistaa myrkkyjä kehosta ... mutta mikä tärkeintä painonpudotuksen kannalta- olet vähemmän nälkäinen. Nestevajauksessa ruokahalu lisääntyy .

3. 8 tuntia unta = välttämätöntä

Jos levon määrä jää liian pieneksi, keho kärsii pian seurauksista. Kehomme näkee sen kriisinä ja tarttuu rasvaan ja kiloihin, kerryttäen niitä , joista haluamme eroon. Siksi mene nukkumaan aikaisemmin varmistaaksesi kehollesi 8 tunnin lepo ja anna sen siten polttaa rasvaa (puhumattakaan siitä, kuinka olemme myös paljon paremman tuulisia hyvän unen jälkeen).

4. Harrasta liikuntaa.

Joka toinen päivä tee 3 sarjaa vatsalihasliikkeitä (sarjassa niin monta kun sinulle tuntuu sopivalta) ja 3 sarjaa kyykkyjä (kuten vatsoja). Koita muistaa kävellä niin paljon kuin pystyt.

5. Sano hyvästit rasvalle ja kaloreille BootBurn Intensive-juoman ja SlimJOY -kapselien avulla

Painonpudotuksen yhteydessä on tärkeää vähentää kulutettujen kalorien määrää. SlimJOY Kapselit estävät rasvan ja sokerien imeytymistä ja pienentävät ruokahalua. BootBurn STRONG Intensive-juoma muuttaa kehosi rasvanpolttokoneeksi .

S.O.S - Paketin hyödyt:

  • Vähentää merkittävästi rasvan ja sokerien imeytymistä patentoidun ainesosan ID-aLGTM ansiosta.
  • Estää rasvan kertymistä.
  • Auttaa vähentämään kalorien imeytymistä.
  • Auttaa polttamaan rasvaa vähemmällä fyysisellä aktiivisuudella.
  • Auttaa parantamaan rasvojen aineenvaihduntaa.

Muokkaa kehoasi kahdessa viikossa!

Aloita nyt!

Saatat olla kiinnostunut