Usein kysyttyä

Tilaukset

Voinko peruuttaa tilauksen?

Tilauksen voi peruuttaa jos sitä ei ole vielä käsitelty. Kirjoita meille osoitteeseen info@slimjoy.fi ja tarkistamme sinulle.

Tuotteistamme

Ovatko tuotteet suunniteltu painonpudotukseen jopa ilman dieettiä tai liikuntaa?

Kaikki tuotteemme tehostavat dieetin ja liikunnan vaikutuksia. Painonpudotuksen nopeus ja määrä riippuu jokaisesta yksilöstä. Tekijät, kuten ikä, terveys, elämäntavat, lähtöpaino ja painonpudotustavoite, on otettava huomioon. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Kuinka pitkään minun tulisi käyttää ravintolisiä?

Parhaisiin tuloksiin, suosittelemme ravintolisien käyttöä 3 kuukauden ajan.

Jos käytän ravintolisiä, voimko lopettaa lääkitykseni?

Ei missään nimessä! Ravintolisät eivät voi korvata reseptilääkkeitä. Jos käytät mitään lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin ennen kuin aloitat käyttämään ravintolisiä.

Minulla on diagnosoitu sairaus, voinko käyttää ravintolisiä?

Jos sinulla on jokin sairaus, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin ennen kuin aloitat käyttämään ravintolisiä.

Kuinka turvallisia ravintolisänne ovat?

Ne sisältävät ravintotiivisteitä tai muita aineita ravinnollisilla tai fysiologisilla vaikutuksilla. SlimJOY-ravintolisät valmistetaan GMP- ja HACCP-standardien mukaisesti moderneissa tuotantolaitoksissa, jotka sijaitsevat Euroopan unionissa. Ravintolisien ei ole tarkoitus korvata tasapainoista ruokavaliota, vaan täydentää sitä.

Ovatko tuotteenne EUn hyväksymiä?

Kaikki tuotteet ja niiden ainesosat ovat Euroopan unionin hyväksymiä ja sertifioituja markkinointiin sen jäsenmaissa. Ne valmistetaan GMP- ja HACCP-standardien mukaisesti. 

Voiko tuotteita käyttää raskaana olessa tai imettäessä? 

Raskauden tai imetyksen aikana ei tule käyttää painonpudotuksen ravintolisiä. Keskustele lääkärisi kanssa ennen minkään ravintolisän käyttämistä.

Voinko antaa ravintolisiä lapselleni?

Kaikki painonpudotuksen ravintolisämme on suunniteltu aikuisille. Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin annat lapsellesi painonpudotuksen ravintolisiä.

Tuotteiden palautus

Voinko palauttaa tuotteet?

Ehtojen ja edellytysten mukaan tilaamasi tuotteet voidaan palauttaa 30 päivän sisällä ostosta. Ainoastaan ​​tuotteen hinta palautetaan ilman toimituskuluja.

Kuinka palautan tuotteen?

Sinun tulee säilyttää e-kuitti ja täyttää meiltä saamasi palautuslomake skannattuna tai kuvattuna sekä lähettää se sähköpostilla osoitteeseen info@slimjoy.fi Tuotteet palautetaan: Sensilab, Obrtna Cona 30, 1370 Logatec, Slovenia Lähetä meille sähköpostia, ennen kuin lähetät mitään takaisin, jotta voimme käsitellä palautuksesi helpoiten.

Kuinka kauan kestää, että saan rahani takaisin?

Rahojen palautus tehdään 30 päivän sisällä palautuspaketin vastaanottamisesta.

Maksu ja toimitus

Kuinka tuotteet toimitetaan?

Paketin toimittaa GLS

Kuinka paljon toimitus maksaa?

6,50€ alle 50€ tilauksille Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Kuinka kauan toimitus kestää?

Tuotteet toimitetaan 4-6 arkipäivän sisällä. Syynä tähän on se, että tuotteet voidaan toimittaa muutaman päivän viiveellä suuren kysynnän vuoksi. Tuotteet lähetetään Sloveniasta, mikä lisää myös muutaman päivän toimitusaikaan.

Mitä tapahtuu jos en ole kotona toimituksen aikana?

GLS toimittaa paketin osoitettasi lähimpään postin pisteeseen. Saat saapumisviestin kun paketti on valmis noudettavaksi.

Tilini

Kuinka päätän uutiskirjeen tilauksen?

Oma tilini - osiosta löydät kohdan uutiskirje. Siellä voit muokata asetuksiasi.

Mitä teen jos unohdan salasanani?

Klikkaa "Kirjaudu" -painiketta syöttääksesi sähköpostiosoitteesi ja klikkaa sitten "Unohditko salasanasi" -painiketta. Saat linkin, jolla voit asettaa salasanasi uudelleen ja luoda uuden.